Fahrenheitstraat 656 |
2561 DL Den Haag |
(070) 444 89 43 |
welkom@martindenheijer.nl |
Bereiding
Dep de scholfilets droog met keukenpapier en wrijf ze in met citroensap, zout en peper. Leg 2 scholfilets naast elkaar in een rechthoekige ovenschaal. Meng in een kom het broodkruim met de helft van de Parmezaanse kaas, de bosui, peterselie en dille. Meng er zout en peper naar smaak door. Verdeel 3/4 van het kruidenmengsel over de scholfilets in de schaal. Leg de andere scholfilets erop en verdeel de rest van het kruidenmengsel erover. Strooi de rest van de kaas erover. Schenk de vis- of kruidenbouillon op de bodem van de schaal. Dek de schaal af met een deksel of alluminiumfolie en verwarm de scholfilets 15-20 minuten in de voorwarmde oven op 180 graden. Laat de scholsandwiches nog circa 3 minuten nagaren.
Serveertip!
Lekker met aardappelpuree en roergebakken courgette of prei.