Martin den Heijer, Visspecialist

Fahrenheitstraat 656
2561 DL Den Haag
(070) 444 89 43
Kabeljauw

Recept van de week

Kabeljauw met tomaatjes uit de oven (2-3 pers)


Beschrijving

Ingredienten

  • 600 gram kabeljauwfilet (1 stuk)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 grote tenen knoflook, geperst
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 1 eetlepel sinaasappelrasp
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • chilipeper uit een molentje
  • 12 kleine trostomaten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de olijfolie met de knoflook, komijn, sinaasappelrasp en tijm. Maal er wat chilipeper boven. Bestrooi het stuk kabeljauw met zout en bestrijk het rondom met het oliemengsel. Leg de kabeljauw in een niet te grote lage ovenschaal. Kruis de tomaten op de bolle kant in en zet ze met de bolle kant naar boven rond de kabeljauw. Schep de rest van het oliemengsel over de tomaten en vis. Schuif de schaal in het midden van de voorverwarmde oven. Laat de kabeljauw en tomaten in 20-25 minuten gaar worden.

Martin den Heijer, Visspecialist

Fahrenheitstraat 656
2561 DL Den Haag
(070) 444 89 43

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten